Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Nye vinduer København

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS er vi specialister i udskiftning og installering af nye vinduer i København og omegn. Vi har mange års erfaring som tømrer- og snedkervirksomhed, og vi løser opgaver for både erhverv og private. Vi har blandt andet god erfaring med at installere nye vinduer i København hos boligforeninger, virksomheder, butikker, andelsboligforeninger og i private hjem.

Kontakt os i dag på telefon 40 26 71 62 og få et godt tilbud på nye vinduer i København!

Vi specialfremstiller vinduer

Skal dine nye vinduer være i specielle mål? Så kan vi stadig hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig at specialfremstille dine vinduer, så de får de helt rigtige mål. Vi kan specialfremstille vinduer i flere forskellige materialer, herunder bl.a. i lydglas, 2-farvet elementer eller energiglas. Kontakt os gerne og hør yderligere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med specialfremstilling af dine nye vinduer i København.

Professionel rådgivning

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man skal have nye vinduer i ens bygning. Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS står vi klar til at give dig en professionel rådgivning i bl.a. materialetype, energikrav og design. Vi tilbyder altid vores kunder en gratis opmåling, så vi er sikre på, at dine nye vinduer i København får de helt rigtige mål.  Vi har bl.a. god erfaring med at installere vinduer fra Outrup, KpK, Idealcombi og Rationel.

Vinduer

Få et tilbud på nye vinduer i København

Ring til telefon 40 26 71 62 og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer i København. Vi kommer gerne ud og besigtiger din ejendom, så vi kan give dig det helt rette tilbud. Du kan også kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller info@pcs-byg.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os